Когато човек върши повече добрини, отколкото лоши неща, съдът на

...
Когато човек върши повече добрини, отколкото лоши неща, съдът на
Коментари Харесай

Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Когато човек прави повече добрини, в сравнение с неприятни неща, съдът на „ кармата ” не е цялостен даже на половина. Тогава животът на този човек е удобен, единствено от време на време му се случват дребни неприятности.

Когато човек стартира да отдава прекомерно огромно значение на материалното, съдът стартира да се цялостни доста бързо. Същото става и когато човек се отнася зле с околните си, както и с непознати хора, единствено тъй като може да го направи.

Човек стартира да се сблъсква с проблеми в работата, в любовта, в фамилията, изчезват му пари и движимости, връзките с сътрудниците без причина се утежняват.

 Какво отношение имате към света (Кармични уроци)

Ако човек не одобри това като личен сигнал, а реши, че това са просто случайности, следва по-сериозен и персонализиран сигнал, който да бъде свестен.

Всичко, което ни се случва, не е инцидентно, а е увещание за неправилното ни отношение към света. Важното е да можем в точния момент да разпознаем тези сигнали.

Това са знаци, че нарушавате неписаните закони на живота. Ако и тогава не измененията метода си на живот и държанието си, върху вас може да се стоварят по-значителни неприятности.

Това са съществени проблеми в работата, които се отразяват доста зле на нервната система, също така – разлъка с обичания човек и неприятности в фамилията.

Първото, което се унищожава, е обвързвано с това, на което човек отдава прекомерно огромно значение. Ако изпитвате пренебрежение към хората, ще получите наказване във тип на кармичен урок.

Ще бъдете сложени в обстановката на хората, които сте презирали. Ако бързо измененията отношението си към хората и света, всичко ще се оправи доста бързо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР