Коалиция БСП за България сключи споразумение с АБВ за съвместно

...
Коалиция БСП за България сключи споразумение с АБВ за съвместно
Коментари Харесай

БСП за България сключи споразумение с АБВ за изборите

Коалиция " Българска социалистическа партия за България " подписа съглашение с АБВ за взаимно присъединяване в изборите за Народно заседание на 14 ноември.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, който представляваше обединението съобщи, че процесът на консолидация вляво не е спирал в последните години. Според него в този момент е открит правилният път.

" Ние от Българска социалистическа партия и " Българска социалистическа партия за България " имаме желанието да развием и разтеглим обединението, и да вървим дружно напред ", означи социалистът.

Той акцентира, че за това свидетелства и фактът, че на предните избори в необятното ляво обединяване е имало 18 партии, организации, и цивилен придвижвания, а на тези избори те са 21.

Атанас Зафиров акцентира, че по стратегия общите хрумвания сред Българска социалистическа партия и АБВ са повече от тези, по които се отличават. " Нашата съвеместна работа в последния парламент беше доста вярно разчетена от българския гласоподавател, по тази причина социологическите изследвания дават повишение на доверието в нашата коалиция ", изясни той.

Зафиров уточни, че Българска социалистическа партия организира редица срещи в последните дни със синдикати, работодатели и браншови организации. " На тези срещи ясно пролича, че напрежението в обществото е голямо. На всички ни е ясно, че идващото държавно управление го чакат доста тежки времена. Много е значимо на кой ще се гласоподава доверие и кой е посочил, че може да изважда страната от такива тежки обстановки ", акцентира зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Зафиров акцентира, че Българска социалистическа партия предлага три типа ограничения. На първо място той уточни, че в кратковременен проект левицата предлага проект за първите 100 дни с акцент в областта на енергетиката, енергоносители, отплата на обществено слаби семейства; опазване на здравето. Като средносрочни ограничения на второ място Зафиров сложи Бюджет 2022 година

" В най-оптимистичен вид идващото Народно заседание може да стартира в последната седмица на месец ноември. По-рано от средата на декември няма да може да се стартира работа за бюджета. Затова ние би трябвало да сме подготвени с предложение за бюджет ", сподели той.

В дълготраен проект Зафиров добави, че левицата залага на пакет от законопроекти, касаещи обществената политика, приходите, образованието.

В същото време Корнелия Нинова разкри 7 съответни решения за най-важните проблеми в страната.

" Сега трябват съответни и работещи решения, а не лозунги и клишета. Следващият парламент и държавно управление ще бъдат подложени на двойна преса - от вътрешната страна и извън.

Отвътре поради растящите цени, срив на предприятия и неспособност хората да си платят сметките. Отвън - да се пусне Република Северна Македония непременно в Европейски Съюз и да се даде зелена светлина за нахлуване на джендър идеологията и свободата всеки да си самоопределя пола.
За тази от вътрешната страна - трябват политици с съответни решения, за тази извън - държавници със мощен темперамент и храброст да защитим националния интерес, Конституцията и българските обичаи. Отговорите на тези въпроси от претендентите за Народно събрание би трябвало да бъдат ориентир за избора на българските жители, а не клишета, лозунги и пиарски акции. Някои партийни водачи занапред редят кабинети, инженерстват отвън своите партии, раздават постове. Да не бързат. Преди това да заявят позициите си ", написа тя.

Ето нашите:
В помощ на фамилиите и българския бизнес
- понижаване Данък добавена стойност на съществени храни от 20 на 9%
- понижаване Данък добавена стойност на енергоносителите от 20 на 9%
- свръхпечалбите на производители и търговци на ток се преразпределят заслужено на фамилиите и предприятията, с помощта на които са насъбрани
- на енергийно небогати фамилии се обезпечават по 200 киловатчаса гратис от страната
- драконовски ограничения срещу спекулата и всеки, който употребява обстановката, с цел да натрупа милиони за сметка на изнемогващия народ, да си получи наказването

2. По отношение на външния напън

- районен съд Македония не може да стане член на Европейски Съюз за сметка на българския народен интерес, история и внушавайки ненавист и дискриминация по отношение на хора с българско съзнание
- Борба против насилието над дами - да е по всевъзможен начин, само че джендър идеология и политики против фамилните полезности - не. Това опонира на българската Конституция, на българската народопсихология и българските обичаи.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР