Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви в студиото на Събуди

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви в студиото на Събуди
Коментари Харесай

Драмата с билетчето в София. Фандъкова се произнесе

Кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи в студиото на " Събуди се " по " Нова телевизия ", че не се планува нарастване на цената на билета в градския превоз. 

„ Ситуацията в градския превоз е доста тежка. Най-важната задача обаче е повече хора да употребяват превоза. Ако увеличим цената на билета, това значи да откажем хората от използването му ”, изясни тя. Кметът на София разяснява вредите след ураганния вятър у нас.

„ Лошото време продължава към този момент трети ден. Получили сме над 220 сигнали за паднали дървета, клони, ламарини. Всички екипи са мобилизирани и работят непрекъснато. Кодове за мощен вятър е  в мощ и през днешния ден. Молбата ми е да бъдат закрепени всички предмети по балконите ”, сподели Фандъкова. И разясни, че в резултат на бурята има един потърпевш със счупена ръка.  

„ Нека всички бъдем внимателни по време на стихия. Само в парковете са паднали 30 дървета ”, сподели още кметът на столицата.  

Йорданка Фандъкова разяснява и какво е ситуацията с местата в детските градини в столицата.

„ Тази седмица стартира кандидатстването за оповестените свободни места във всички детски градини и ясли в София. През май ще бъде осъществено класирането и тогава ще стане ясно какъв брой деца са кандидатствали и какъв брой са признати ”, изясни кметът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР