Клиничният психолог Шанън Къри, който служи като свидетел от страната

...
Клиничният психолог Шанън Къри, който служи като свидетел от страната
Коментари Харесай

Психолог: Амбърд Хърд страда от психически разстройства

Клиничният психолог Шанън Къри, който служи като очевидец от страната на Джони Деп по време на процеса сред актьорите, приказва за психологичните разстройства, от които страда Амбър Хърд , съобщи People.

И по този начин, актрисата е диагностицирана с гранично и истерично разстройство на личността. Граничното разстройство на личността се характеризира с импулсивност, проблеми със самоконтрола и прочувствена неустойчивост. Ако човек с това разстройство е във връзка, възприятията му към колегата могат бързо да преминат от ненавист към боготворене. За хората, страдащи от истерично разстройство на личността, са присъщи черти като самодраматизация и превзетост, пресилено изложение на страсти и егоцентризъм. В допълнение, хората с това разстройство са склонни да играят ролята на жертва или да измислят подправени истории.

Специалистът направи такива изводи въз основа на медицински записи, аудио и видео, показания на очевидци, както и след персонални срещи с Хърд в края на 2021 година Както отбелязва Кари, тези нарушавания се демонстрират във всички аспекти на живота.
 

— The Independent (@Independent)
След развода актрисата упрекна някогашния си брачен партньор в домашно принуждение, а по-късно написа публикация във Washington Post, в която сподели, че е била жертва на домашно принуждение, без да уточни името на брачна половинка си.

— Dylan Fulk (@okcaptobvi)

Самият Деп отхвърля обвиняванията за домашно принуждение и заведе дело за клюка за 50 милиона $ против някогашната си брачна половинка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР