Кирил Петков и Асен Василев упражняват политически рекет върху „Има

...
Кирил Петков и Асен Василев упражняват политически рекет върху „Има
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с остри думи за действията на Петков и Василев

Кирил Петков и Асен Василев упражняват политически рекет върху „ ИТН “ и върху Министерството на районното развиване, и върху всеки един водач, разкри пред бТВ ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов преди да влезе на среща на съвета на ръководещата коалиция.

„ Позволяват си да вършат подмятания, че там има някаква спекулация. Това решение е по концепция на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактирано персонално от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с "Има подобен народ ". Това не е спекулация, а наказателна интервенция за тези компании ", сподели Йорданов във връзка заплащането на компаниите, които строят и ремонтират пътищата.

Преди съвещанието на съвета министър председателят и водач на "Продължаваме смяната " Кирил Петков разгласи, че претендентът на партията за шеф на Българска народна банка – Андрей Гюров, отдръпва кандидатурата си.

Йорданов пък беше безапелационен, че "Има подобен народ " продължава да стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за централната банка.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР