Руските посолства са затрупани с молби на западни граждани, които

...
Руските посолства са затрупани с молби на западни граждани, които
Коментари Харесай

Захарова: Руските посолства са затрупани с молби на западни граждани, които искат да емигрират в Русия

Руските посолства са затрупани с молби на западни жители, които желаят да емигрират в Русия. Руските посолства и консулства са претъпкани с претенции за визи и подпомагане за пренасяне в Руската федерация от претенденти, които по този метод желаят да запазят обичайните полезности. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на сесията на Петербургския интернационален юридически конгрес (SPBILF) „ Защита на обичайните полезности. Наши и непознати “.

Руските посолства са затрупани с молби на западни жители, които желаят да емигрират в Русия

„ Нашите посолства, нашите консулства са безусловно затрупани с молби за издаване или на визи, или на разрешителни за престояване, или за подпомагане при пренасяне, с цел да се запазим като представители и носители на обичайни полезности “, акцентира дипломатът.

Според нея в основата на държавната политика, идеологията, философията на всяка страна, международното болшинство са обичайни полезности. „ Но би трябвало да погледнем на това от друга позиция, че голям брой хора, които са под гнета на демократичните демокрации, се пробват да се съпротивляват на това “, добави Захарова.

Петър Волгин: Няма да гласоподавам за Урсула, която трансформира Европейски Съюз в марионетка на Съединени американски щати 28.06.24 10:58 Захарова: Руските посолства са затрупани с молби на западни жители, които желаят да емигрират в Русия 28.06.24 10:55 Драгомир Стойнев: Национално изменничество е, в случай че се продължат договарянията за пласиране на оборудването на АЕЦ „ Белене “ на Украйна 28.06.24 10:33 „ Възраждане “ желае референдум за овакантяване на НАТО, опасявайки се от съветска офанзива 28.06.24 10:33 Тежка злополука в Бучин проход 28.06.24 10:24

„ Искам да кажа също, че когато приказваме за непознати, не става въпрос за граници, не става въпрос за имена на страни или режими <…> Непознати са не тези, които са разнообразни от нас, а тези, които нападателно постановат своята идеология, като желаят да разрушат визиите ни за същински полезности “, продължи формалният представител на съветското външно министерство.

Захарова обърна внимание и на обстоятелството, че във външнополитическата идея на Руската федерация тематиката за обичайните полезности е наранена 11 пъти. „ Можете ли да си визиите до каква степен нашата страна вижда целта на тази тематика в цялото й разнообразие “, сподели дипломатът.

Международният юридически конгрес в Санкт Петербург се организира от 26 до 28 юни. Основната му тематика тази година е „ Правото – основа на световния баланс “. ТАСС е общоприет информативен сътрудник на форума

Източник: ТАСС/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР