Двама загинаха, а трима пострадаха тежко в касапница на пътя

...
Двама загинаха, а трима пострадаха тежко в касапница на пътя
Коментари Харесай

Касапница край Монтана! Два трупа и 3-ма тежко ранени след зверски челен сблъсък /снимка/

Двама починаха, а трима пострадаха тежко в кланица на пътя край Монтана, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Жестокият пътен случай е станал през вчерашния ден. Сигнал за него е подаден към 17.20 часа.
50-годишен гражданин на Георги Дамяново пътувал от Монтана в посока Превала. Мъжът изгубил надзор над колата навлязъл в насрещната лента за придвижване и се блъснал в различен лек автомобил, който бил ръководен от 51-годишен гражданин на село Говежда. 
Вследствие на злополуката 50-годишният лидер е умрял на място. Пътуващите на задната седалка 5-годишно дете и 35-годишната му майка, и двамата от Говежда, са нанесени тежки контузии. Те са откарани в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана с заплаха за живота. 
51-годишният водач на другата кола също е потърпевш тежко при удара. Той е със съществени контузии по долните крака, само че бил в контактно положение. Мъжът е пробван за алкохол, като дрегерът е отчел негативен резултат. Същият е откаран в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " -Монтана с заплаха за живота. Пътникът на предната дясна седалка – 37-годишен гражданин на Монтана също получил тежки контузии. Той е превозен към монтанската болница, само че малко по-късно умрял.
Вследствие на случая са нанесени материални вреди по двете возила. На мястото е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. 
Работата по случая продължава в районното ръководство в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР