Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта в оригиналните епизоди

...
Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта в оригиналните епизоди
Коментари Харесай

65-годишната Ким Катрал от Сексът и градът си пусна СНИМКА, на която е чисто гола

Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта в истинските епизоди на „ Сексът и градът “ и двата пълнометражни кино лентата, сигурно липсва на феновете. Тя не се съгласи да се върне в ролята за новите епизоди на сериала. Въпреки това ни дава задоволително от себе си в обществените мрежи. Особено в последния си пост, когато показа фотография, на която е чисто гола, написа ladyzone.bg.

Снимката е от младостта на Катрал, която сега е на 65 години. В обявата си тя не прецизира по кое време тъкмо е направена.

Почитателите на „ Сексът и градът “ си спомнят, че това не е първият път, в който виждаме актрисата разголена. Тя има една известна гола сцена в четвъртият сезон на „ Сексът и градът “, за която е споделяла, че доста я е смущавала, само че е почерпила храброст от героинята си Саманта и се е съгласила.

В сериала Саманта е по-възрастна от останалите три дами и неведнъж е гласът на разсъдъка в групата. Почитателите на „ Сексът и градът “ останаха доста разочаровани, когато научиха, че актрисата няма да се завърне за новите епизоди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР