Ким Кардашиян официално беше обявена за неомъжена, осем години след

...
Ким Кардашиян официално беше обявена за неомъжена, осем години след
Коментари Харесай

Ким Кардашиян вече официално се завърна в отбора на неомъжените дами

Ким Кардашиян публично беше оповестена за неомъжена, осем години откакто подписа брак с рапъра Кание Уест, неотдавна изявяващ като Йе. Тя участва на правосъдното съвещание в Лос Анджелис по делото за развода посредством видеоконферентна връзка. Преди да стартира да отговоря на въпросите на съдията Стив Кокран, брюнетката постави клетва.

Магистратът изиска да разбере дали реалити звездата по свое предпочитание желае още веднъж да е неомъжена. Тя отговори утвърдително, след което съдията Кокран се произнесе в интерес на настояването ѝ.

Процедурата разрешава на човек, който е в развой на тежък бракоразвод, публично да бъде разгласен за самостоятелен, до момента в който се обясняват въпроси, свързани с настойничество над децата и имуществото.

Рапърът не участва в правосъдната зала, нито пък се включи виртуално в чуването. Той не беше склонен с сходно решение, само че съдията Кокран отхвърли жалбата.

Съдебното решение също по този начин разреши на Кардашиян да отстрани Уест от фамилното си име.

Ким Кардашиян (41г.) заведе дело за бракоразвод преди година. Два месеца по-късно Йе (44 г.) се съгласи с главните оферти в желае ѝ, в това число и за попечителството върху наследниците им. Няма имуществени разногласия, защото двамата са сключили предбрачен контракт.

Напоследък обаче музикантът подлага на критика остро досегашната си полобинка, нейното семейство и приятеля ѝ Пийт Дейвидсън, напомня Българска телеграфна агенция. Той се оплака, че не му се разрешава да взе участие във вземането на значими решения за четирите им деца, както и че е изключен от тържествата за рождените им дни и други събития, свързани с тях.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР