Кейт Мидълтън никога не остава незабелязана на всяко официално събитие,

...
Кейт Мидълтън никога не остава незабелязана на всяко официално събитие,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън извади стара рокля за БАФТА

Кейт Мидълтън в никакъв случай не остава незабелязана на всяко публично събитие, на което участва. Тя и принц Уилям донесоха кралски искра и грациозност, уважавайки поканата на домакините на премиите за кино изкуство – БАФТА.

Както нееднократно е доказвала, актуалната принцеса на Уелс няма терзания да се появи на събитие с тоалет, който е носила преди време. С годините тя си сътрудничи със стилисти, давайки пример за устойчива мода.



Преминавайки през аления килим, Кейт се усмихваше с ефирна бяла рокля. Точно същата тя облече за церемонията през 2019-а. Само че тази година към модела на Alexander McQueen с едно рамо бе добавена ефектна каскадна драпировка на рамото.



Чифт ръкавици с дължина до рамото – в черен цвят, допълниха монохромния външен тип на Мидълтън. Модни специалисти означават, че аксесоарът от епохата на Регентството, е обичан на доста известни персони през последната година. Много дизайнери се възползваха от това и демонстрираха своя прочит на наклонността – представяйки своите сбирки пролет/лято 2023.

Разделила косата си напът по средата, сресана обратно, Мидълтън сподели, че държи на естествената хубост, носейки доста лек грим. Но друго нещо притегли вниманието на фотографите. Това бяха нейните висящи обеци с флорални детайли.

По данни на списание Vogue, аксесоарите със златист дизайн, отрупан с кристали, са от сбирката на марката Zara. Те костват малко над 10 паунда, нещо, което впечатли доста британци.



Трябва да отбележим, че принц Уилям също бе много моден. Този път той не носеше изчистен формален костюм с папийонка, а се отличи като мина през аления килим със сако от черен плюш – с три реда копчета и ефектна яка.

Наследникът на Чарлз Трети бе обул лачени обувки, усмихвайки се паралелно до своята красива брачна половинка.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР