Кенет Брана засуква страшни мустаци за ролята на Еркюл Поаро

...
Кенет Брана засуква страшни мустаци за ролята на Еркюл Поаро
Коментари Харесай

Кенет Брана събира от Джони Деп до Джуди Денч в Убийство в Ориент Експрес!

Кенет Брана засуква страшни мустаци за ролята на Еркюл Поаро в новата екранизация по романа на Агата Кристи „ Убийство в Ориент Експрес ”. След поредност от шекспирови екранизации, „ Тор ” за Marvel и за Disney, Брана тук също е и режисьор. Ще изброя в резюме останалите участници, с цел да ви се привидят звезди измежду бял ден – Джони Деп, Мишел Пфайфър,, Уилям Дефо, Джуди Денч... Това са единствено по-разпознаваемите лица измежду обвинените.

Вероятно за множеството от нас „ Убийство в Ориент Експрес ” е и първият престъпен разказ, който сме чели. В него гениалната британска стопанка Кристи споделя за ликвидиране в емблематичния трен, където всички пасажери са обвинени и разследвани от детектива Еркюл Поаро.

Изходен материал за новата екранизация са романът на и филмът от 1974 година, само че тук Поаро е показан като по-активен мъж. За разлика от остаряващия детектив, който използваше най-много мозъка си, с цел да разгадае случая, и който имаше като че ли по-изискани мустаци, Поаро на Кенет Брана е по-физически облик и не се опасява да нанесе или понесе някой пестник, в случай че е належащо.

Още от първия филмов откъс виждаме, че ни чака един хубав филм с брилянтна сценография и актьорски асортимент. Остава единствено да дочакаме 10 ноември, когато е международната премиера.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР