Кемир Рамадан, който по-рано отправи заплахи към президента Румен Радев

...
Кемир Рамадан, който по-рано отправи заплахи към президента Румен Радев
Коментари Харесай

Опитаха се да нахлуят в кабинета на Нинова на Позитано

Кемир Рамадан, който по-рано насочи закани към президента Румен Радев и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, през днешния ден е направил опит да нахлуе в кабинета на соцлидерката на "Позитано " 20.
Преди малко в коридорите на Народното събрание Нинова удостовери информацията и посочи, че е била в кабинета си по време на опита за навлизане.
Кемир се държал надменно, само че бил навреме спрян от защитата. По случая е бил подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи, защото и преди този момент са били отправяни закани, изясни Нинова.
В началото на лятото Рамадан изпрати заплашителни есемеси към Нинова и Радев и бе разпитван от ДАНС.
Нинова посочи, че не познава Рамадан и в никакъв случай го е виждала. За първи път схванала за него към историята с есемесите. Тя е безапелационна, че няма да промени решението си да откаже защита на НСО.
Във вторник от отдел "Убийства " на Министерство на вътрешните работи са били на "Позитано " и са разпитвали хората, които са били в директен контакт с Рамадан - защитата, секретарката на Нинова, административния шеф, който слязъл да ревизира защо е абсурда. "Аз не съм имала контакт и не съм разпитвана ", добави Нинова.
Тя подсети, че през лятото Рамадан е бил подписал сигнален протокол, че офанзивите му към нея няма да се повтарят.
Нинова не видя връзка сред заканите и случаите със служебния й автомобил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР