Като заприиждат избори, по някое време си припомняме позабравени термини

...
Като заприиждат избори, по някое време си припомняме позабравени термини
Коментари Харесай

Централният златен лъч и други слънчеви зайчета

Като заприиждат избори, по някое време си припомняме позабравени термини от сергията за " грабващи " послания, слогани, формулировки. 

Един от тези евъргрийни е Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи. Този централен лъч е върхушката на щаба - предизборният ятаган на партията. Но не ятагана на Ердоган, с който сега щастливо коли кюрдите. На Движение за права и свободи ятаганът е безоблачен, нравствен, търпелив и напоен от заедност. 

Централният лъч на Движение за права и свободи в този момент обикаля и основава претовареност на медиите, които го отразяват. Заетост и заедност - това комбиниране подаряваме на Движение за права и свободи за идната акция.

Друг тип безоблачен ятаган или златен лъч размахва от известно време Волен Сидеров - той оживи предизборната акция в столицата със сензационното изказване, че съперникът му за кметския стол, някогашен съучастник по патриотична линия и евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, бил, разбирате ли, гей. Джамбазки не отмина с безмълвно пренебрежение тази покана за хоро на плаца - и незабавно се хвана на тангото. Почна старателно да изяснява какъв тъкмо сексуалист е бил постоянно, само че пък Волен не бил подобен сексуалист, ами от неприятните. И двамата почнаха да се наскърбяват взаимно на " гей ", с което си потвърждават един на различен и на публиката, че са същински мъже. 

Волен Сидеров продължи с високохудожествените си хрумвания и предложения всички кандидат-кметове да се подложат на медицински тест, който да откри дали по анусите им се намират следи от хомосексуална активност! Сидеров твърди, че предлагането му е съществено, обаче не бърза да даде персонален образец и да се снабди с здравно уверение за аналните си добродетели. По всичко проличава, че най-вече от всичко Волен желае персонално да организира прегледа на Джамбазки, с цел да е сигурен, че данните не са манипулирани! 

Дали ще го направи със Златния пръст - също е значим избирателен въпрос, доколкото този термин напомня каква е политическата същина на Сидеров. Този негов орган - Златния пръст, е скъпоценна част от тялото му, която му служи още от времето на Орешарски, когато с този пръст крепеше нежното държавно управление на Пеевски. Със същия златен инструмент Сидеров крепеше и сегашния  патриотиквен кабинет. Въобще тоя Златен пръст не е като Златния корен на Костантин Каменаров, дето му докара проблеми и оставка от малкия екран. Златният пръст е потребна движимост и Волен това добре го е схванал, по тази причина в този момент желае със същия пръст да увеличи половата си просвета, прикривайки стремежите си с сякаш политически претекстове. 

След това Волен предложения Джамбазки и на физически конфликт - с цел да решат проблемите си като гръцки герои - в директен дуел, копие против копие и гърди против гърди. 

Публиката почна да се почесва и да се чуди тия двамата какви тъкмо връзки обясняват по този метод, глупави ли са, или се вършат на такива за пред електората, щото клетият електорат от друго към този момент не схваща! Или нервност, или циркаджилъци, или пари в брой! 

Та по този начин.

Движение за права и свободи размахаха своя Централен избирателен лъч, който като слънчево зайче заигра от двете страни на панталоните на Сидеров и Джамбазки - и те кръстосаха мечовете си, упоени от величието на мъжкото тяло. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР