Като едни от най-големите фенове на Междузвездни войни, смеем да

...
Като едни от най-големите фенове на Междузвездни войни, смеем да
Коментари Харесай

Добри новини за феновете на Междузвездни войни

Като едни от най-големите почитатели на " Междузвездни войни ", смеем да кажем, че повече или по-малко, харесваме всеки един филм от поредицата досега.

Истината е, че за толкоз доста години и толкоз доста епизоди от сагата " Междузвездни войни ", по този начин и не добихме огромна визия за расата на Йода. Макар и любим на милиони хора по света, за него се знаеше извънредно малко, по тази причина и доста ни хареса сериалът The Mandalorian на Disney+.

Хубавите вести са, че стрийминг платформата на Disney приготвя и сериал, в който действието предхожда протичащото се в " Rogue One: История от Междузвездни войни ", основан на приключенията на героя на Диего Луна - бунтовническия разузнавач Касиан Андор.

" Междузвездни войни " на сериал

Коя предистория ще наблюдава

Сега научаваме и че Disney+ възнамеряват да пуснат още един сериал за " Междузвездни войни ", в който обаче ще извърнат внимание на женските облици, пишат от Deadline. Изданието твърди, че сериалът ще бъде екшън трилър, а действието се развива в друг последователен ред спрямо нормалния свят на " Междузвездни войни ".
 Снимка 354589

Не се загатва кои ще бъдат тъкмо женските персонажи, на които ще се обърне внимание, както и по кое време вероятно можем да чакаме да се появи сериалът, само че е ясно, че режисьор ще бъде Лесли Хедланд ( " Последният момински запой " и Russian Doll по Netflix).
 Disney+, какъв брой клиенти има стрийминг платформата и взривът, който се следи
Възходът на Disney+

Дори най-смелите фантазии се сбъдват
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР