Карл-Антъни Таунс коригира собствената си неточна стрелба само 37.5 секунди

...
Карл-Антъни Таунс коригира собствената си неточна стрелба само 37.5 секунди
Коментари Харесай

Голдън Стейт отстъпи и на Минесота

Карл-Антъни Таунс поправя личната си неточна пукотевица единствено 37.5 секунди преди сирената за победа на Минесота със 109:103 против Голдън Стейт, с което Тимбъруулвс прекратиха серията си три следващи загуби и оставиха Уориърс на един мач от Хюстън в Западната конференция на НБА.

Timberwolves defeat Warriors 109-103

(MIN: Towns 31 Pts 16 Reb, Wiggins 23 Pts)

(GSW: Durant 39 Pts 12 Reb, Thompson 21 Pts, Green 10 Pts 8 Reb 7 Ast) pic.twitter.com/GM8sznDfOG
— T/L Sports Media (@TLSportsMedia) March 11, 2018
Търсейки метод да избегнат втора поредна загуба в последните три дни, Уориърс понижиха изоставането си на 103:104 с тройка на Кевин Дюрант преди началото на последните две минути. В следствие гостите получиха късмет да поведат за първи път в последната четвъртина, само че Клей Томпсън не се възползва от открадната топка и пропусна далечна пукотевица. Таунс отвърна с изстрел под коша за преднина от три точки, а откакто Дюрант пропусна да изравни, центърът на Тимбъруулвс завоюва битка след лична неверна пукотевица и вкара за 108:103. Уориърс пропуснаха идващите си два опита да понижат и изгубиха мача.

Karl-Anthony Towns CLUTCH vs Warriors!! #NBA #Timberwolves pic.twitter.com/hfQkRKwSjZ
— All Sport News (@All_SportNews) March 11, 2018
В него най-резултатен беше Дюрант с 39 точки, само че нито една от последните четири стрелби на Голдън Стейт не беше сполучлива. Джеф Тийг постави кра на мача с един панер след нарушаване.

Таунс приключи с 31 точки и 16 битки за спечелилите, до момента в който Андрю Уигинс се регистрира с 23 при триумфа против първенците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР