Кание Уест определено предпочита неговата половинка да се облича спрямо

...
Кание Уест определено предпочита неговата половинка да се облича спрямо
Коментари Харесай

Джулия Фокс: Кание e любимият ми гримьор

Кание Уест несъмнено избира неговата половинка да се облича по отношение на персоналните му разбирания за жанр.

Когато той стартира да излиза с Ким Кардашиян през 2012 година, рапарът тотално промени стила ѝ и от момичето с къдриците и впитите рокли Ким се трансформира в фешън икона с изчистена визия. Същата орис е на път да сполети и новата му тръпка - актрисата Джулия Фокс. Само след няколко срещи с рапъра, брюнетката към този момент е неузнаваема.

За изненада на почитателите обаче се оказа, че Кание с изключение на стилист е и новаторски гримьор. Вчера Джулия Фокс пусна стори, на което се вижда по какъв начин Уест се грижи за грима ѝ, а към фотографията имаше и провокативен въпрос: “Искате ли да знаете кой е обичаният ми гримьор?”.

Както виждате от фотосите, гримът на Фокс е извънредно самоуверен, а визията на актрисата е особено подбрана за Седмицата на модата в Париж, където сега се намира и влюбената двойка. Джулия и Кание демонстрираха няколко много екстравагантни тоалета в града на любовта, които бяха необятно разисквани в мрежата.

Първото ревю, което Уест и Фокс посетиха бе това на Kenzo. За събитието Кание подбра деним визия, а стилните критици не останаха безразлични към якето на актрисата, което имаше детайл от конусовиден сутиен, който стана именит около Мадона.

Целият аутфит на актрисата бе дело на стилната марка Schiaparelli. “Всяка част от моята визия беше премислена и имаше цел. Те сътвориха аутфита, тъй че да отива освен на тялото ми, само че и на моята персона и същност” - разяснява Фокс пред сп. Vogue.

Малко по-късно папараци щракнаха двойката на вечеря в Париж. Двамата още веднъж бяха координирали визията си и задачите бяха облечени в кожа. Фокс бе с яркочервена рокля на Rick Owens в композиция с ботуши на Balenciaga. Любопитното е, че тези ботуши са в дрешника на Ким Кардашиян от 2016-а година, а с тях сме виждали даже дъщеричката на Ким и Кание - Норт. Визията на Джулия бе приключена от екстравагантно палто, още веднъж дело на Rick Owens. Кание пък беше с кожено моторджийско яке, кожени панталони и обичаните му обемни ботуши на Red Wing.

Вчера пък Джулия и Кание участваха на презентация на Schiaparelli. Фокс бе избрала цялостна визия на марката, състояща се от къса рокля в композиция с ботуши над коляното. Кание пък бе със същата визия от миналата вечер, единствено че бе решил да прикрие лицето си изцяло.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР