Канадски гражданин, предлагал оргазмени йога практики, беше изгонен от остров

...
Канадски гражданин, предлагал оргазмени йога практики, беше изгонен от остров
Коментари Харесай

Изгониха от Бали канадец, предлагал оргазми чрез йога

Канадски жител, предложил " оргазмени " йога практики, беше изпъден от остров Бали, откакто индонезийските управляващи решиха, че той демонстрира пренебрежение към локалните обичаи и полезности, написа Novini.bg.

Кристофър Кайл Мартин бе депортиран от Индонезия в неделя. Той рекламирал онлайн практиката си " Тантричен оргазъм за цялото тяло " с такса от 24 $. Рекламата станала доста известна в обществените мрежи и провокирала гнева на консервативни групи.

" Тази активност евентуално вреди на репутацията на Индонезия и Бали като туристическа дестинация и е демонстрация на пренебрежение към традициите на остров Бали ", сподели губернаторът на Бали на конференция в неделя, на която участва и Мартин под надзора на имиграционните управляващи. " Ако желаете да се върнете тук, ще би трябвало да почитате традициите ", обърна се губернаторът към канадеца.

От имиграционната работа потвърдиха, че Мартин, който е дошъл в Индонезия през април с туристическа виза, е бил депортиран за пренебрежение на локалната просвета и обичаи. Според имиграционните управляващи Мартин твърдял, че йога занятията му не включват никаква полова активност и се концентрират главно върху техники на дишане. Курсът му обаче бил анулиран.

Властите на остров Бали са изгонили десетки чужденци за пренебрежение на свети места на острова или за нарушаване на рестриктивните мерки поради COVID-19. Миналата година сирийски инструктор по йога беше изгонен от Бали поради събирането на доста хора на едно място в несъгласие с коронавирусните ограничавания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР