Имаме удоволствието да ви информираме за провеждането на събитие Ради“

...
Имаме удоволствието да ви информираме за провеждането на събитие Ради“
Коментари Харесай

Повишете умствената си енергия и създайте мост между науката и духовното

Имаме удоволствието да ви осведомяваме за провеждането на събитие „ Ради “ от доктор Емилия Караславова на 19.05.2024 година в гр. Пловдив

То включва два семинара: прожекция от 11.00 ч. на третия семинар – „ Матрици, кодове, енергообмен – основата на живота. Мултиспектърна призма на енергийно взаимоотношение “, а от 15.50 ч. е четвъртият семинар – „ Способи за адаптиране за физическо и нематериално (етерно и астрално) към високочестотната среда. “ Повторното лъчение на третия семинар се постанова заради характерната информация, която докара и до редица въпроси.
Въпреки огромната си научна продукция и фактът, че доктор Караславова получава всеки месец десетки интернационалните предложения за присъединяване в научни конференции, форуми; в публицистични екипи и публикации; да издава монографии в едни от най-престижните международни издателства, към този момент тя избира да организира семинарите за повишение знанията на хората, реализирайки мост сред науката и духовното (т.е. за енергоматерията, която е отвън нашия стеснен осезателен диапазон).
Някои от семинарите ще се водят по новаторски способ за повишение на менталната (умствената) сила на присъстващите. За оповестяването на други събития и семинари, проведени от нея, както и за спомагателни насоки за адаптиране (процесите са свръх динамични) към изменящата се околна среда, апелирам, следете за информация във фейсбук - Emiliya Karaslavova, и в групите й във вайбър и в телеграм – Повишаване на Енергопотенциала ни - ПЕ, Пътят на Сътвореца! Ако желаете, се включете в тях!
Високите честоти, в които навлизаме, все по-ускорено трансформират салдото в енергоматерията, като от ден на ден се дава превес на енергийните процеси.
Основните цели на семинарите са: Повишаване на енергопотенциала на фината ни енергияУскоряване в развиването ни, водещи до дейно и/или изпреварващо адаптиране към  високочестотните промени.А крайна цел за напредналите е умеенето за персонално (и не само) трансформиране, според от динамичните високочестотни промени.
Мястото на събитието ще се оповестява в допълнение от доктор Караславова на всеки записан. Таксата за присъединяване в семинарите е 290 лева Моля, изпращайте я на сметка на Делян Стоилов Доброджалийски
IBAN: BG58PRCB92301001409211, ПроКредит Банк (България) ЕАД

Записването ще става на имейл [email protected] (внимателно изпишете имейла, защото има сходни фалшиви) със следните данни: Двете именаВаш имейлТелефон за противоположна връзка Платежното разпореждане към банката. Ще се записват единствено хора с всички данни и наложително след следваща противоположна връзка от доктор
Караславова, при която ще се оповестява и мястото на събитието.



На присъстващите по избор ще се направи обстоен новаторски тест за насочване на какво обществено и духовно развиване се намират и ще се даде рекомендация за примерна посока за развиване.

Д-р Караславова откровено ви пожелава триумф по пътя на Сътвореца и дано вашата пробудена мъдрост е пътеводителят ви!Ето и линкове към групите ни:
вайбър
телеграм
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР