Не пропускайте голямото събитие на National Geographic Kids в Монтана

...
Не пропускайте голямото събитие на National Geographic Kids в Монтана
Коментари Харесай

Празнувайте Деня на детето 1 юни с National Geographic Kids в Монтана

Не пропускайте огромното събитие на National Geographic Kids в Монтана във връзка 1 юни - Денят на детето!

На 1 юни, във връзка Деня на детето, National Geographic Kids провежда грандиозно събитие в Монтана. Не пропускайте да се присъедините към вълнуващия ден, изпълнен с просветителни и вълнуващи интензивности, които ще ви вдъхновят и забавляват!

Разгърнете своята креативност в занимателните креативен работилници! Открийте потребността на рециклираните материали и създайте нещо ново и потребно, което да отнесете със себе си у дома.

Елате да се забавлявате, оцветявайки дребни глинени саксийки, които ще ви бъдат подарени. Отнесете ги вкъщи, с цел да засадите своите четирилистни детелинки – знак на задачата на National Geographic за запазване на планетата.

Потопете се в света на знанията, играейки географски игри. Проверете познанията си за животните в специфичното градче. В играта „ Невероятно, само че факт “ ще би трябвало да свържете малко известни обстоятелства с съответни скотски типове. А  най-смелите ще опитат да решат пъзела от географски обстоятелства на огромния винил, изобразяващ планетата и нейните жители. И като край, на географската шатра всяко дете ще може да поиграе и на магнитно табло, пробвайки се да направи разлика сред изчезналите и застрашените животни на планетата!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР