Канадска жена парамедик, която се отзова на пътна катастрофа и

...
Канадска жена парамедик, която се отзова на пътна катастрофа и
Коментари Харесай

Майка парамедик оказа помощ на тежко пострадала в катастрофа: Не разпозна дъщеря си

Канадска жена парамедик, която се отзова на пътна злополука и оказа първа помощ на потърпевша тийнеждърка, не съумя да разпознае личната си щерка.

Когато Джейми Ериксън идва на мястото на злополуката на замръзнал сектор от автомагистрала Албърта на 15 ноември, тя намира момичето с тежки пострадвания, за които Ериксън допуска, че ще се окажат съдбовни. Поради тежестта на пострадванията на момичето, тя не съумява да я разпознае.

Жената работи близо половин час, с цел да извади момичето от транспортното средство и остава с нея, до момента в който хеликоптер откарва потърпевшата до близката болница в Калгари.

Когато Ериксън се прибира у дома в края на промяната си, тя е посрещната от служители на реда, които ѝ оповестяват, че 17-годишната й щерка Монтана е била жертва на злополуката. Казано ѝ е, че пострадванията ѝ са „ несъвместими с живота “ и животоподдържащите апарати на момичето са спрени.

„ Тежко раненият пациент, който преди малко обработих, беше моята плът и кръв. Единственото ми дете. Моето мини аз. Дъщеря ми, Монтана “, написа тя до фамилията и приятелите. „ Въпреки че съм признателна за 17-те години, които бях с нея, аз съм разрушена и не преставам да се чудя. Каква щеше да станеш, момиченце мое? Коя щеше да си? Разбита съм. Съсипана съм. Липсва ми част от мен. Остава ме да групирам частите и се чака да продължа. “

Колеги на Ериксън описаха пред медиите за сцената на злополука, при която кола с две тийнейджърки, връщащи се от разходка с кучета, е изгубила надзор и е била ударена от приближаващ камион.

Шофьорката е съумяла да напусне автомобила, само че спътничката ѝ, Монтана, е бил заклещен.

Ериксън е първа на мястото и когато се прибира от злополуката показва горест и отчаяние пред брачна половинка си, че има възможност едно семейство да загуби щерка си.

Сн.: Screenshot/Calgary Herlad

Състезателен плувец с упоритости да посещава юридическо учебно заведение, Монтана съумя да даде „ един финален подарък “ на нуждаещите се.

„ Тя съумя да подари органите си и от нейните органи два от тях, които бяха дарени, бяха животоспасяващи “, сподели Ериксън. „ Толкова сме щастливи, че нашето момиченце продължава да живее посредством другите и след тази покруса тя избави други хора. Знаем, че това е, което тя би желала и сме толкоз горди с нея и ще ни липсва доста, доста. ”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР