Генералното консулство на Република България в Торонто съвместно с Българо-канадското

...
Генералното консулство на Република България в Торонто съвместно с Българо-канадското
Коментари Харесай

Изнесени консулски дни във Ванкувър. Кога са и как да се запишете?

Генералното консулство на Република България в Торонто взаимно с Българо-канадското сдружение в Британска Колумбия провежда изнесени консулски дни в гр. Ванкувър, Британска Колумбия.

Консулските дни бяха планувани за края на месец септември, само че по отношение на Указ 213 на президента на Република България – за насрочване на избори за Народно заседание на 2 октомври, се наложи датите да бъдат заменени, обясниха от Генералното консулство на България в Торонто.

Новите дати са на 16,17 и 18 (петък, събота и неделя) СЕПТЕМВРИ, 2022-а година
Те ще се проведат на към този момент познатия Ви адрес: 838 Hamilton St, Vancouver, BC V6B 6A2
За записвания вижте следния линк- 

„ Възможностите ни са по-ограничени, когато би трябвало да се занимаваме с организацията на изборните секции в Канада. Именно поради това изнесените консулски дни се постанова да бъдат с изменени параметри.

По-ранната дата за консулските дни ще даде опция на всички искащи, които в този момент нямат годни документи за идентичност, да получат уверение по отношение на член 263 ал 2 от Изборния кодекс за гласоподаване в изборния ден.

За въпроси, свързани с часовете и настоящите параметри за паркиране, съществуване на превоз (метро и автобуси) както и логистиката към ползотворното осъществяване на консулските, ви молим да се свържете с управлението на Българското Дружество на място “, написа задачата ни в Торонто.

Българо-канадското сдружение в Британска Колумбия () работи взаимно с Генералното консулство на Република България в Торонто (  ) за организацията на изнесени консулски дни в гр. Ванкувър.

Хиляди български жители, които живеят в провинция Британска Колумбия и околните до нея – Албърта и територия Юкон, имат усложнения с години наред да употребяват услугите на Генералното консулство на Република България в Торонто поради отдалечеността и невъзможността на доста от хората да стигнат до чиновниците на гише.

По време на престоя чиновниците на Генералното консулство в града, ще имат със себе си мобилна станция за снемане на биометрични данни, нужни за възобновяване на паспорти, персонални карти, шофьорски книжки.
За задачата апелирам да се запознаете със следната информация:
Видовете български персонални документи /по-нататък БЛД/, чието издаване можете да поискате по време на изнесените консулски дни са:
Лична карта;Паспорт;Свидетелство за ръководство на МПС;Временен паспорт.
Отделно от българските персонални документи, по време на изнесените консулски дни, ще можете да заверите пълномощни, заявления или други документи, от които се нуждаете. Ще можете да легализирате документи, които авансово са заверени от Global Affairs of Canada, заявления и пълномощни по отношение на издаване на ЕГН и уверение за раждане на деца, както и Декларация от родител/и за овакантяване на дете от територията на РБългария ()

При нужда за легализация на пълномощни за продажба на парцел и нужните за това заявления намерете формуляри на нашата страница:

Получаването на готовите пълномощни също се реализира по пощата. Отново се изисква представянето на самоадресиран и предплатен плик единствено от UPS или ExpressPost на Canada Post с номер за следене на пратката.

Умоляваме ви, за по-бързото протичане на процеса, всички документи за идентичност да бъдат ксерокопирани в два екземпляра, даже и тези, които смятате да оставите при нас, заради изтекла годност, за което ви благодарим.
Плащането ще става САМО В БРОЙ, като против сумата ще се издава касова разписка.
За всички въпроси можете да ни търсите на:

+1 416 696 2420; Emergency line: +1 416 892 1738  Е-МЕЙЛ: ;

Web: ; twitter: @BulgariaToronto; Instagram: @BulgariaToronto

Предупреждаваме жителите, че провинция Британска Колумбия отстрани множеството условия за носене на маски и носенето на маските към този момент не е наложително, само че е целесъобразно. Моля, продължете да спазвате физическа отдалеченост от 2 метра, пишат още от задачата ни в Торонто.​
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР