Двама души загинаха, а 10 бяха ранени, след като автомобил

...
Двама души загинаха, а 10 бяха ранени, след като автомобил
Коментари Харесай

Двама загинали, след като кола се вряза в сватбено парти в Канада

Двама души починаха, а 10 бяха ранени, откакто автомобил се вряза в група хора, празнуващи женитба във Ванкувър, Канада, заяви CTV.

Според полицията случаят е станал в събота през нощта. По някаква причина колата се отклонява от автомагистралата и безусловно се врязва в навалица пешеходци.

Говорителят на полицията в Западен Ванкувър Никол Брейтуейт заяви, че зад кормилото е била жена в края на 60-те. Тя е  „ ускорила напред и се блъснала в голям брой хора, които участваха на женитба “.

Large emergency on Keith Road in West Vancouver, many ambulances, police, ambulances and a helicopter

— Dystopian Hypnotist (@TimbuxA)

Брейтуейт не сподели какъв брой души са участвали на сватбата по време на злополуката, само че посочи, че двама души са починали на място при конфликта.

Службите за незабавна помощ оповестиха, че 11 коли за спешна помощ и хеликоптер са били изпратени на мястото на случая. Парамедиците са транспортирали 10 души в болница.

Службата заяви, че петима души са в устойчиво положение, трима са в тежко, а двама са в сериозно положение.

Брейтуейт сподели, че дамата, ръководеща автомобила, сътрудничи на полицията. Засега не са повдигнати обвинявания.

„ Това, което мога да ви кажа, е, че просто мисля, че това е драматичен случай, който се е случил, и сърцата и мислите ни са с всички, които са били очевидци на сватбата, и с всички потърпевши “, сподели тя.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР