Кметът на Торонто подаде оставка, малко след като вестник Toronto

...
Кметът на Торонто подаде оставка, малко след като вестник Toronto
Коментари Харесай

Кметът на Торонто подаде оставка след признание за връзка с бивша служителка

Кметът на Торонто подаде оставка, малко откакто вестник Toronto Star заяви, че е имал връзка с някогашна служителка.

68-годишният Джон Тори призна връзката си в изказване, в което разгласи напускането си, като сподели, че връзката е завършила по-рано тази година, а служителката е напуснала кметството.

„ Дълбоко скърбя и се оправдавам безусловно на хората в Торонто и на всички тези, които са засегнати от дейностите ми “, сподели Тори в петък. „ Най-вече се оправдавам на жена ми, Барб, и на фамилията ми, което разочаровах повече от всеки различен. “

Кметът изясни, че извънбрачните му връзки са почнали по време на пандемията от Коронавирус -19 и са „ завършили по взаимно единодушие по-рано тази година “.

Той сподели, че ще работи с градските чиновници и заместник-кмета Дженифър Маккелви, с цел да обезпечи проведен преход към нова администрация.

„ Дълбоко скърбя, че би трябвало да се отдръпва от работа, която обичам в град, който обичам още повече. Вярвам, че в сърцето си е най-добре да се наемам изцяло с работата, която е нужна, с цел да поправя и тези най-важни фамилни връзки “, сподели Тори.

Той беше определен за кмет през 2014 година, откакто победи Дъг Форд, брат на някогашния кмет Роб Форд, чиито кавги с алкохол и кокаин го изстреляха до международна популярност през 2013 година, и Оливия Чоу. Това беше третият му мандат като кмет.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР