Предупреждение за снежна буря в района на Ванкувър издадоха властите

...
Предупреждение за снежна буря в района на Ванкувър издадоха властите
Коментари Харесай

Снежна буря удря Ванкувър, предупреждения за до 25 см сняг

Предупреждение за снежна стихия в региона на Ванкувър издадоха управляващите в Канада. Метеорологичната работа оповестява за вероятни ураганни ветрове с пориви до 90 км/ч.

Очаква се бурята да се развихри най-много в западната част на Ванкувър от Северния бряг зо Съри и Лангли и изключително в регионите покрай протока Джорджия и пролива Хуан де Фука.

Близо до Джорджия интензитетът на ветровете се чака да бъде 50 км/ч, като поривите могат да доближат до 70 км/ч. Над протока Хуан де Фука се чакат западни ветрове със скорост 70 км/ч и пориви до 90 км/ч.

Възможни са вреди по покривите на постройките и фасадите, предизвестяват управляващите. „ Силните ветрове може да доведат до спиране на електрозахранването и паднали клони на дървета “, показват от метеорологичната работа.

Очаква се бурята да се развихри в неделя вечер, като най-силните ветрове ще бъдат в понеделник. Очаква се те да отслабнат до вечерта.

Във вътрешността на страната е издадено предизвестие за снеговалежи, които тук-там може да доближат до 25 сантиметра. Очаква се преваляванията да намалеят рано сутринта във вторник.

Шофьорите би трябвало да карат със съобразена с пътната конюнктура скорост и да са готови за рискови условия в планинските региони. При лимитирана видимост би трябвало да се включват и фаровете, напомнят още управляващите.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР