ОвенПрочетете ощеЩе се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите проекти,

...
ОвенПрочетете ощеЩе се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите проекти,
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец, Близнаци през месец МАЙ

Овен
Прочетете още
Ще се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите планове, които може да са били забавени или арестувани заради някои непредвидени условия. Ще имате доста сила даже да изпълнявате спомагателни задания на работа. Ако планирате да започнете нов план или бизнес, това може да е идеалният миг да го извършите. Финансите за този месец наподобява включват няколко изненади, за които не сте били готови.

 

Телец

Може да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата, само че просто ще би трябвало да отделите малко време за отмора. Социалният ви живот ще бъде доста деен този месец и връзките ще процъфтяват. Това е идеалното време да се отпуснете с най-близките си хора. Уверете се, че следите деликатно финансите си и не харчете ненужно. Обърнете особено внимание на спестяванията си и организирайте финансите си. Може да генерирате огромни облаги от непредвидени източници.   

 

Близнаци

Връзката ви със фамилията ви ще бъде по-силна, когато станете по-ангажирани със фамилните каузи. Ще можете да преодолеете всички провокации, пред които фамилията ви може да се изправи, когато останете дружно. Що се отнася до кариерата ви, избягвайте да вземате световно решение, в случай че не се чувствате доста уверени в него! Вашите предходни вложения ще генерират чудесна възвръщаемост, което ще направи финансовото ви положение доста устойчиво.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР