КИЕВ, Украйна (AP) — Руски дронове рано в неделя удариха

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Руски дронове рано в неделя удариха
Коментари Харесай

Руски дронове подпалиха хотел в украински черноморски град

КИЕВ, Украйна (AP) — Руски дронове рано в неделя удариха черноморския град Николаев, подпалвайки хотел и увреждайки енергийната инфраструктура, локалният украински губернатор оповестяват, до момента в който дефицитът на муниции продължава да спъва войските на Киев в продължаващата повече от 2 години война.

Виталий Ким, губернаторът на южната област Николаев в Украйна, сподели, че съветски дронове са „ съществено развалили “ хотел в едноименната столица, предизвиквайки пожар, който по-късно е сподавен. Ким заяви още, че ударът е нанесъл вреди на инфраструктурата за произвеждане на топлота в града, само че не даде детайлности. Той добави, че няма жертви.

Руската държавна организация РИА съобщи изказвания, че ударът против Николаев е бил ориентиран към корабостроителница, където се сглобяват военноморски дронове, както и хотел, в който се намират „ англоезични наемници “, които са се сражавали за Киев. Докладът на РИА цитира Сергей Лебедев, разказан като координатор на локални промосковски партизани. Твърдението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР