Камарата на представителите на американския Конгрес прие законопроект за недопускане

...
Камарата на представителите на американския Конгрес прие законопроект за недопускане
Коментари Харесай

САЩ показаха вратата на Русия

Камарата на представителите на американския Конгрес одобри законопроект за недопускане на Русия до присъединяване в срещите на Групата на седемте най-развити западни страни Г-7 и възобновяване на формата Г-8 с присъединяване на Руската федерация, съобщи ТАСС.

Документът планува възбрана вашингтонската администрация да употребява федерални средства за " поддръжка или подпомагане на присъединяване на Русия на съвещанията на Г-7 и възобновяване на Г-8 с присъединяване на Руската федерация ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Според законопроекта, тази мярка ще престане да работи, едвам когато държавният секретар на Съединени американски щати и шефът на националното разузнаване, при съществуването на нужните учредения, ще могат да уверят законодателите, че " Русия е прекратила всякаква интервенция в избори в Съединени американски щати и други страни от Г-7, страни от НАТО и Европейски Съюз ", напълно извършва отговорностите си в границите на Минските съглашения, " прекратила е противозаконната окупация на Крим, Южна Осетия и Абхазия " и " е извела войските и въоръженията си от Приднестровието ". Сега законопроектът би трябвало да бъде разискван от горната камара на Конгреса - Сената, където републиканците имат болшинство. Ако бъде одобрен, текстът би трябвало да бъде подписан от президента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР