АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Ню Джърси,

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Ню Джърси,
Коментари Харесай

Общите приходи от хазарт в Ню Джърси се повишиха с 10,4% през април, но личните печалби в казината намаляха

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Казината в Ню Джърси, конните писти, които одобряват спортни залагания, и техните онлайн сътрудници завоюваха повече от половин милиард $ от комарджии през април, нарастване от 10,4% по отношение на година по-рано, оповестиха държавните регулатори на хазарта в четвъртък.

Но това се дължи значително на втория най-хубав месец в щата за интернет хазарта. Ключовият бизнес в промишлеността – парите, извоювани от персонални комарджии – продължи да спада с 6,3% по отношение на миналата година.

Цифрите, оповестени от отдела за надзор на хазарта в Ню Джърси, демонстрират казината, пистите и техните сътрудници завоюва близо $511 милиона през април от персонален хазарт, интернет залагания и спортни залагания.

Но парите от интернет и спортни залагания би трябвало да се споделят с казино сътрудници като спортни залагания и софтуерни платформи и не са единствено за казината, които да запазите. Поради тази причина казината смятат персоналните облаги за своя главен бизнес.

И то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР