Районът около къщата на бившия полицай Венцислав Караджов е отцепен

...
Районът около къщата на бившия полицай Венцислав Караджов е отцепен
Коментари Харесай

Тежковъоръжени полицаи отцепиха района на къщата на Караджов, той отказва да се предаде

Районът към къщата на някогашния служител на реда Венцислав Караджов е отцепен от тежковъоръжени служители на реда, жандармерия, като на ул. „ София “  в регион „ Западен “ има коли за спешна помощ и пожарни. Вече трети час наказаният за убийството на родителите си, е в бащината къща и отхвърля да се съобщи.
Прочетете още
В радиус от няколкостотин метра не позволяват никой да влезе в региона на къщата, а блокадата стартира още от болница „ Каспела “, 4-то ДКЦ и близката детска градина.

Припомняме, че експолицаят се барикадира в къщата на родителите си, откакто през днешния ден е схванал за присъдата на Върховен касационен съд, която удостоверява, че ще лежи до живот за убийството им.

Адвокатът му – Зоя Тошкова се пробва да убеди клиента си да се съобщи на органите на реда. Днес тя му е съобщила претекстовете на Върховен касационен съд, с която отреждат пожизнен затвор.  Мъжът е споделил на сина си, с който живее на записания адрес на домашния му арест, да не се прибира в дома си. След това е махнал гривната си и е отишъл в бащината му къща. Наскоро пък жена му го е напуснала.

Пред Тошкова Караджов споделил, че не е невъоръжен, само че не е ясно с какво оръжие разполага. Той декларирал още, че е почтен, само че нямало по какъв начин да го потвърди в тази правосъдна система. Накрая той допълнил, че няма какво да губи, както и че няма да влезе в пандиза почтен.



 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР