Както винаги, компенсациите, които България ще изплати след заведените и

...
Както винаги, компенсациите, които България ще изплати след заведените и
Коментари Харесай

Нексо отвръща на удара. Сипе заплахи

Както постоянно, обезщетенията, които България ще изплати след заведените и извоювани искове от Nexo, ще са следващ антирекорд в размер на стотици милиони, само че за жалост ще са за сметка на българския поданик.Това гласи позиция на „ Нексо “ по отношение на оповестеното през днешния ден следствие против компанията, съобщи Би Ти Ви.

Компанията се проверява за пране на пари, данъчни закононарушения и измами. Има съмнения и за съветско присъединяване, стана ясно след днешната акция на ДАНС и спецполицаи в софийските офиси на криптокомпанията,.
-->
„ Битката за наградата „ най-срамен миг “ на българската прокуратура е безмилостно жестока от десетилетия насам, само че и днешният ден се подрежда високо в класацията, пишат още от Нексо..

Те настояват, че към момента не са им показани публични документи, които еднопосочно да посочат искания към Нексо.

Нексо не предлага услугите си на територията на Република България, точно тъй като постоянно сме очаквали, че е допустимо да попаднем под обстрела на парадокса. пишат още оттова.

След експлоадирането на войната в Украйна и последвалите наказания, Nexo подхванало прецизна политика във връзка с глобените територии и човеци вследствие на съветската експанзия. Компанията била измежду първите, които спомогнаха в набирането на средства за жертвите, напомнят от компанията, в която влязоха ДАНС и спецслужби в съмнение за рискови връзки с Москва.

Nеxo е горделив шеф на над 600 души в България и сме измежду образците за компания, платила десетки милиони левове под формата на налози и осигуровки, хвалят се от компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР