Както вече писахме, Меган Фокс и Машийн Гън Кели пуснаха

...
Както вече писахме, Меган Фокс и Машийн Гън Кели пуснаха
Коментари Харесай

Шмъркат кокаин от гърдите на Меган Фокс

Както към този момент писахме, Меган Фокс и Машийн Гън Кели пуснаха фотоси от празненство за Хелоуин. Звездната двойка е с предизвикателни костюми, предполагащи и такова държание, още повече като се вземе поради и на кого подражават. Двамата са облечени като дивата двойка от 90-те – Памела Андерсън и Томи Лий.

36-годишната Меган Фокс, майка на три деца, и 32-годишният и другар шокираха почитателите си за звездното празненство за Хелоуин “Касамигос ” в Бевърли Хилс, написа пише bg-voice.com.

Машийн Гън Кели разгласява фотоси и видео, на което двойката пресъздава наркомани на задната седалка на автомобил. Вижда се по какъв начин Кели шмръква със завита на фуниийка банкнота бял прахуляк, наподобяващ кокаин, от гърдите на Меган. След това той облизва остатъка и двамата се целуват буйно.
`Шмъркат

Тоалетите са съвсем едно към едно с тези на Памела Андерсън и Томи Лий.

Памела носеше подобен тоалет, с какъвто Меган е облечена, на тържественото празненство за откриването на Hard Rock Hotel & Casino Las Vegas преди повече от две десетилетия.

Костюмите и държанието им са повлияни към разпространението на секс записа на двойката “Пам и Томи ”. Той е изработен от тях самите по време на медения им месец през 1997 година Видеото можете да видите в обявата тук:

ж

Памела Андерсън и Томи Лий се женят на плаж в Мексико през 1995 година, откакто се срещат единствено четири дни преди този момент.

Видеозапис по-късно е откраднат от вкъщи на двойката, в който двамата са под завивките. Изтичането му в мрежата води до правосъдно дело сред Памела и компанията, която популяризира касетата. Макар Памела и Томи да печелят правосъдния развой и сумата от 1,5 млн. $, те не съумяват да спрат напълно кино лентата.

Ранд Готие е този, който открадва касетата, дружно с целия сейф от вкъщи на Лий и Андерсън и я продава на компанията пропагандатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР