Както вече обявиха от компанията, световната премиера на изцяло новото и първо

...
Както вече обявиха от компанията,
световната премиера на изцяло новото и
първо
Коментари Харесай

SKODA ENYAQ : Премиера на живо на 1 септември

Както към този момент оповестиха от компанията, световната премиера на напълно новото и първо за SKODA напълно електрическо SUV- ENYAQ, ще се състои на 1 септември на специално организирано събитие в Прага.

От марката анонсираха също по този начин, че дебютът на модела ще може да бъде проследен и онлайн на адрес , а след презентацията, благодарение на няколко 360-градусови камери, автомобилните любители ще могат да се пренесат виртуално на мястото на събитието. По време на него, почитателите на марката ще могат и да се допрян до най-значимите модели на SKODA (1000 MB, 640 SUPERB, 1101 “Tudor ”, L&K S, RAPID Six и POPULAR MONTE CARLO), която през тази година отбелязва свята 125-годишнина, да задат въпросите си онлайн, както и да научат детайлности за присъединяване й в тазгодишното издание на Tour de France.

Електрическата SKODA ENYAQ iV ще стъпи на пазара с съществени габарити дължина 4648 мм, ширина 1877 мм и височина от 1618 мм, а междуосието на електрическия автомобил ще бъде 2765 мм. Товарното му поделение ще предложи полезен размер от 585 литра.

Новият електрически автомобил на SKODA ще бъде пуснат в произвеждане към края на тази година, а пазарното му лансиране е планувано за началото на 2021 година, като първоначално ще се предлага пилотната му специална серия Founder’s Edition (1895 бройки)

Базовата версия на ще бъде ENYAQ iV 50, като на борда ще бъде интегриран батериен блок с потенциал от 55 kWh и електромотор в задната част на купето с мощност от 150 конски сили, а автономността ще бъде от до 340 километра. Свободният пробег се усилва до 390 километра при избор на модификацията с 62 kWh батерия. Модификацията ENYAQ iV 80 (82 kWh батерия), която е със задно задвижване, обещава мощ от 205 конски сили и до 500 километра пробег. Съшата батерия ще бъде вградена и в двете версии със задвижване на четирите колела- 80X и vRS, които обещават мощности от надлежно 266 и 306 конски сили, и пробег от до 460 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР