Китайският производител на високотехнологични електромобили XPENG Motors постави началото на

...
Китайският производител на високотехнологични електромобили XPENG Motors постави началото на
Коментари Харесай

XPENG проговори френски

Китайският производител на високотехнологични електрически автомобили XPENG Motors сложи началото на пазарното си наличие на още един европейски пазар- този на Франция.

" Този крайъгълен камък бележи нова глава в интернационалната тактика на марката, наблягайки нейния непрекъснат ангажимент да предлага нова визия за подвижност, съчетаваща качество и иновация ", споделят от XPeng, като паралелно с това оповестиха и с кои модели ще го създадат, а точно флагманските си SUV-та и .

" Следващото десетилетие ще бъде златно за умните коли ", разяснява Шунгиянг Кианг, изпълнителен шеф на XPeng Франция. " Сърцето на еволюцията на интелигентните коли се крие в метода, по който работят, с приемането на образован авто програмен продукт като нов промишлен стандарт. С взор към бъдещето, XPENG ще започва тествания на функционалности, включващи изкуствен интелект в модели на XPENG ".

През 2023 година, XPENG регистрира растеж в световните си продажби от 17% спрямо 2022-а, като общите такива доближиха равнище от автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР