Волейболистките от женския национален отбор на България претърпяха трето поражение

...
Волейболистките от женския национален отбор на България претърпяха трето поражение
Коментари Харесай

Женският национален отбор по волейбол записа трета загуба в Лигата на нациите

Волейболистките от женския народен тим на България претърпяха трето проваляне в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Воденият от Лоренцо Мичели отбор отстъпи на актуализирания състав на Италия с 3:0 (25:11, 25:22, 25:19) в третия си дуел от група 1 на конкуренцията, изигран в Анталия.

" Лъвиците " не започнаха добре в срещата. Впоследствие представянето им се усъвършенства, като на моменти играха като еднакъв с еднакъв със " скуадра адзура ". Блокадата на италианките обаче се оказа козът, с който надвиха над националките ни.

В първата част " адзурите " стартираха мощно и преобладаваха изцяло до края. Италианките бяха безапелационни и оставиха отбора ни на едвам 11 точки.

Във втория гейм италианските волейболистки още веднъж започнаха с преднина, последователно " лъвиците " ги догониха и двата отбора продължиха равностойно. След шестата точка девойките на Лоренцо Мичели влязоха в серия и оформиха разлика от три точки при 9:6. Съперникът обаче не се отхвърли и още веднъж завърза играта. След средата нашите още веднъж взеха превес при 15:13, само че не съумяха да го задържат. Борбата бе съвсем до края на гейма, само че в последна сметка съперникът наложи волята си.

В третата част състезателките на Хулио Веласко потеглиха стремително, след което последва тъждество. Доминацията им продължи и по-късно, макар че още веднъж националките ни имаха своите шансове на моменти, които не съумяха да осъществят и " адзурите " се поздравиха с чист триумф след 25:19.

Утре " лъвиците " срещат Франция в 17:00 ч.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР