RENAULT обяви, че от есента на тази година, моделът Rafale

...
RENAULT обяви, че от есента на тази година, моделът Rafale
Коментари Харесай

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим

RENAULT разгласи, че от есента на тази година, моделът Rafale ще бъде разполагаем в нова топ-версия E-Tech 4x4, която дава обещание сериозна стъпка нагоре както във връзка с динамичността, по този начин и на успеваемостта.

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 е изпълнено със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, която дава обещание оптималната мощ от 300 конски сили, а с помощта на интегрираната на борда батерия с потенциал от 22 kWh и опция за изминаването на до 100 километра в чист електрически режим. От френската компания показват, че в смесен режим на употреба, новата трансформация на Rafale е в положение да измине до 1000 километра без нужда от зареждане на батерията или резервоара.

Задвижващата система на Rafale E-Tech 4x4 е изпълнена с 1.2-литров, трицилиндров мотор с вътрешно горене с оптималната мощ от 150 конски сили и оптимален въртящ миг от 230 Нм, и три електромотора (два съществени и един вторичен) за общата мощ от 300 конски сили.

В резултат на консолидираното на спомагателен двигателен електромотор за задните колела и наличието на интелигентната система за ръководство на задните колела 4Control Advanced, RENAULT Rafale E-Tech 4x4 дава обещание и спомагателна проходимост с помощта на четирите си задвижващи и завиващи колела.



В резултат на работата на екипа на Atelier Alpine, Rafale E-Tech 4x4 получава характерно Satin Summit Blue екстериорно цветово решение, Starry Black спойлер, специфични за версията 21-цолови Chicane джанти и особено усъвършенствано окачване от Alpine Cars.

От Renault показват също по този начин, че Atelier Alpine осъществяването идва и с интелигентно автоматизирано окачване, което работи в синхрон с нова камера, следяща протичащото се пред автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР