Както повечето трейдъри знаят, пазарът на криптовалути често се характеризира

...
Както повечето трейдъри знаят, пазарът на криптовалути често се характеризира
Коментари Харесай

Предстои бичи обрат при Cardano и Polkadot ? Everlodge може да реализира 30х ръст

Както множеството трейдъри знаят, пазарът на криптовалути постоянно се характеризира с волатилност, като токените претърпяват както върхове, по този начин и спадове.

Но Cardano (ADA), Polkadot (DOT) и Everlodge (ELDG) – тези токени се открояват като имащи евентуални да трансформират играта.

Тази публикация се впуска в тези три видни плана и изследва капацитета за бичи напредък.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Cardano (ADA): Бичи признаци

Cardano (ADA) от дълго време е любим на крипто общността заради неповторимия си метод към блокчейн технологията. С фокуса си върху устойчивостта Cardano се утвърди като постоянна платформа за смарт контракти . Въпреки неотдавнашните пазарни съмнения, Cardano сподели резистентност и доста специалисти считат, че на хоризонта се задава бичи поврат .



В последните вести за Cardano, фенът на плана, наименуван “ADA Whale ”, показа, че инфлацията на ADA на годишна база понижава . Понастоящем, в ера 435, този индикатор възлиза на 3.6%, което е доста понижение във времето.

Това понижаване на инфлацията е в сходство с дълготрайния ангажимент на Cardano за рационална токеномика, което го прави прелъстителен избор за вложители, търсещи резистентност. Поради тези аргументи пазарните анализатори предвиждат, че цената на Cardano ще доближи $0.37 до края на 2023 година

Polkadot (DOT): Възможен прогресивен тренд

Polkadot (DOT) е различен план с голям капацитет. За да поясним, парачейн моделът на Polkadot разрешава на голям брой блокчейн вериги да работят дружно , насърчавайки съдействието и мащабируемостта.
Неотдавна миграцията на NFL Rivals към мрежата Polkadot означи забележителен стадий. Играта неотдавна доближи исторически връх в броя на дневните дейни консуматори, което отразява възходящия интерес и приемането на блокчейн инфраструктурата на Polkadot.

Това разширение на случаите на потребление в действителния свят в границите на екосистемата Polkadot показва нейния потенциал да поддържа новаторски планове и да притегля по-широка потребителска база.

Поради това специалисти в региона предвиждат, че цената на криптовалутата Polkadot ще доближи $6.64 до декември 2023 година

Everlodge (ELDG): (EDGD): Очаква се масиран скок

Everlodge (ELDG) е иден блокчейн план, който има концепцията да революционизира пазара на недвижими парцели . Той предлага децентрализиран пазар за притежатели на парцели и пасажери, като отстрани медиаторите и понижава разноските.

Нещо повече, този децентрализиран пазар ще цифровизира и издаде монети на вили и хотели от висок клас под формата на NFT , които по-късно се фракционират. В резултат на това планът отваря пазара на недвижими парцели за всички, а освен за тези с високи приходи. Сега всеки може да стане непълен притежател на парцел в блокчейн единствено за $100.

Освен това, откакто цената на парцела се усили, ще се усили и цената на NFT. Също по този начин вложенията в недвижими парцели са известни със своята неликвидност. Продажбата на даден парцел може да отнеме месеци или даже години. Everlodge вкарва ликвидност на пазара, като разрешава на потребителите да търгуват с NFT, обезпечени с недвижими парцели, на вторичните пазари .

Това значи, че вложителите могат бързо да купуват и продават своите притежания на недвижими парцели, осигурявайки ново равнище на ликвидност .

Предстоящото пускане на Everlodge дава опция на ранните вложители да влязат в началния стадий. Нещо повече, в случай че родният токен ELDG успее да си обезпечи листване на Uniswap или на някоя от първокласните тържища (Tier-1 CEX), той може да означи доста 30х нарастване .

Понастоящем един токен ELDG коства единствено $0.016 , защото се намира в стадий 2 на предварителната продажба – 60% увеличени е по отношение на началната цена.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР