Както и по-рано ви информирахме, през тази година спортното подразделение

...
Както и по-рано ви информирахме, през тази година спортното подразделение
Коментари Харесай

Запознайте се с пистовото оръжие Mercedes AMG GT Track Series

Както и по-рано ви информирахме, през тази година спортното поделение на Mercedes – AMG чества своята 55-та годишнина. През миналата седмица от марката отпразнуваха това със специфична версия на всъдехода G63 AMG, а в този момент от марката демонстрираха нещо още по-интересно. Mercedes AMG GT Track Series е по-наточената версия на към този момент забавния GT Black Series.
`Запознайте

За разлика от Black Series, Track Series няма да може да бъде регистриран за прилагане по улиците и ще се предлага извънредно като спортна машина. Според Mercedes, колата комбинира най-хубавото от GT3 и GT4 колите и ще бъде създадена в едвам 55 броя за целия свят с цени започващи от 369 хиляди евро в Европа.
`Запознайте

Track Series се задвижва от същия 4.0-литров бензинов осмак, прочут ни от други модели на марката, само че с различен колянов вал, горивни инжектори и изменени настройки. По този метод мощността нараства до 734 конски сили, а оптималният въртящ миг до 850 нютон метра. Трансмисията е секвенциална с шест предавки и предава въртящия миг към диференциал в задната част.
`Запознайте

Окачването е дело на Bilstein с разнообразни настройки за неотстъпчивост, компресия и други, а под 18-цоловите джанти се крият специфични стоманени спирачки. Тракшън надзор и ABS система с 12 разнообразни режима дават на лидера цялостен надзор над колата. В багажника е подложен и контейнер с размер от 120 литра.

Подобрена е и аеродинамиката на колата с продължен челен спойлер, спомагателни отвори за въздух, модифицирани калници и задно крило с изменчив ъгъл. Капакът също е с нови отвори за по-добро изстудяване на мотора.
`Запознайте

В интериора е сложена клетка за отбрана на лидера, специфични колани и седалки, както и противопожарна система. Воланът, централната подпора и бутоните по тях са напълно изменени, с цел да служат на лидера, а общоприетата MBUX система е сменена с екран на Bosch.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР