Как се отразява майчинството на Светлана Гущерова и как въпреки

...
Как се отразява майчинството на Светлана Гущерова и как въпреки
Коментари Харесай

Гущерова за мъжа си: Убедена съм, че не ми изневерява!

Как се отразява майчинството на Светлана Гущерова и по какъв начин макар фамилните си отговорности съумява да върти и собствен сполучлив бизнес? Лъжа ли са слуховете, че е нещастна и че брачният партньор ѝ флиртува зад тила й? На тези и на още доста други въпроси получаваме отговори от самата нея в изявление за " Уикенд ", осъществено малко след годишнината от сватбата ѝ.

- Светлана, ходихте ли на отмора това лято или това ви следва?

- Тази година не ми се върви доста на море, само че ще отидем поради децата. Ще почиваме в България, не ми се рискува с чужбина в тази пандемична конюнктура. Не сме ваксинирани в нашето семейство. Самата аз съм срещу имунизациите, боязън ме е от тях. Имам познати, които си сложиха, и не се усещат добре, с недоволства са. Не мисля да се подлагам на това, в случай че не е наложително.

- Как върви бизнесът ви? Брандът ви за първокласни пижами стартира ли да се самоиздържа? Колко души работят за вас?

- Вече стана година, откогато сътворих марката. Лятото е по-слаб сезон, само че през другото време продукцията бързо се изкупува. Има интерес към пижамите и от чужбина. Работя по новите модели и новия си офис. Скоро ще изненадам с друга визия на продуктите. Офисът не е подготвен към момента, само че ще стане. Вече мисля и за магазин. Около 10 индивида работят по първокласните пижами.

- Чувствате ли се по-добре в новия си дом?

- В жилището в Бояна не усещах добра сила. В новия ни дом не е по този начин. Почти сме завършили с ремонта. Живеем си прелестно с двата пауна. За страдание старите кучета, порода санбернар, починаха. Другите са си при нас и са като част от фамилията. Пълна къща сме. Решила съм да подаря на брачна половинка ми два санбернара по случай рождения му ден, който беше неотдавна.

- На 12 юли брачният партньор ви навърши 33 години, а имахте и годишнина от сватбата ви. Вдигнахте ли празненство?

- На 12 юли проведох парти-изненада в градината. Кетъринг компания се погрижи за храната и украсата. Когато Християн стана от сън, гостите бяха у дома. Това го трогна, доста го зарадва.

- Дъщеря ви и синът ви по какъв начин са?

- Добре са. Дъщеря ни доста оказва помощ, а синът към този момент се мъчи да прохожда. Дай Боже, когато му пристигна времето, да имаме още една рожба. Дано да стане скоро, та да са с дребна разлика във възрастта децата ни.

- Казвате, че не влизате в черква, тъй като по-късно ви се случват неприятни неща. А ще кръстите ли децата си в храм?

- Все още не влизам, имам вяра, че в случай че го направя, иска ми се случи нещо неприятно. Децата ни наложително ще бъдат кръстени. Още премислям по какъв начин да стане. Има вид аз да не влизам в църквата по време на кръщенето. Християн е доста набожен, всеки ден се моли. Дори желае да създадем параклис в дома ни.

- Мъжът ви Християн има ли някакви дефекти?

- Изключително добър и мил човек е, различен подобен не познавам. Не споделям това, тъй като ми е брачен партньор и татко на децата ми, а тъй като е истина. Прочетох, какво ли не за нас, за отношението му към мен... Пълни измислици! Християн не обича да излиза по нощни заведения и заведения, да влиза в кавги и да е в устата на хората. Възпитан е по различен метод, усеща се добре у дома със фамилията си. Заради това взех решение да се обвържем, да имам деца от него. Никога не е бил недодялан с мен, камо ли да ми протяга ръка. Знам за дами, които са били обект на физически и душевен тормоз и постоянно съм се молила това да не ми се случва.

- Как ще коментирате слуха, че сте налетяла на пердах на " Мис Плеймейт 2019 ", с която Християн имал флирт?

- (Смее се.). Това не дава отговор на истината. Християн не излиза от нас. От няколко месеца си работи от у дома. Няма и свободно време, с цел да ми изневери. През деня работи, вечер сме дружно и не се разделяме. Как ще флиртува с друга, като е непрестанно вкъщи?! Абсурдно е. Мога с ръка на сърцето си да се закълна, че той в никакъв случай не ми е изневерявал. Убедена съм! Пък и е Рак - хората от тази зодия обичат дома и фамилията си.

- Планувате ли нови корекции по тялото си?

- Не, а и не считам, че нуждая се. Вече няма да се подлагам на корекции. Направила съм това, което съм желала и наподобявам по този начин, како се одобрявам. Ходя при доктор Каляшева, която ми прави процедури с витамини на лицето. Излизат всякакви изявления, че надали не съм вманиачена по корекциите, само че не е правилно.

- Твърди, че сте вманиачена и в свалянето на килограми. Вярно ли е?

- (Смее се.) Винаги съм била вманиачена в това да бъда слаба, само че в този момент очевидно е още повече. Не е правилно обаче това, което някои хора разясняват в обществените мрежи, че надали не съм слаба, тъй като съм нещастна в живота и съм анорексичка. Нито съм нещастна, нито анорексичка! Самата аз се усещам доста по-добре, когато тежестта ми е по-малко и когато се храня вярно.

- В какво се състои хранителният ви режим?

- 18 часа не хапвам нищо, а в останалите часове от денонощието си похапвам. Висока съм 166 сантиметра и тежа 43 кг. Мечтаното ми тегло е 40 кг, само че в случай че преценява, че не се усещам добре, ще взема ограничения, ще спра отслабването.

- Вие ли сте повода брачният партньор ви да отслабне с към 40 кг?

- Не мога да кажа, че е измършавял поради мен. Християн не е от яшните хора, храни се по веднъж дневно - вечер сред 20 и 21 часа. Излишните му килограми бяха единствено към корема. Горда съм с характера, който прояви, с цел да смъкна 30-40 кг от тежестта си. Решението за това си беше негово.

- За какво харчите най-вече пари?

- За ястие. Не мога без сладко и разходвам най-много за това. Всеки ден хапвам неповторими шоколад и бонбони. Изчислени са обаче калориите, които поемам.

- Ходите ли си до родното Търговище?

- Повече от година не съм била там. Майка ми живее при нас и ни оказва помощ с децата. Баща ми си живее в Търговище, само че идва постоянно да ни вижда в София. Имам две приятелки от родния ми град, които ми липсват, само че се чуваме и виждаме при всяка отворила им се опция да дойдат в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР