Кадри социални мрежи и Нова ТВГолемият български актьор Йосиф Сърчаджиев

...
Кадри социални мрежи и Нова ТВГолемият български актьор Йосиф Сърчаджиев
Коментари Харесай

Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри обществени мрежи и Нова ТВ

Големият български артист Йосиф Сърчаджиев се срина след гибелта на брачната половинка си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той чества рожден ден, само че показа възприятията си в този момент, откакто е самичък.

Не съм чествал с торта, тъй като още пострадвам по брачната половинка си Райна. Ана не ме оставя, Пролетин също се обажда, тъй че не може да се каже, че съм уединен. И други хора ми се обадиха за празниците. Но не ми е до празнуване.

Райна е дамата, която до неотдавна се грижеше за Йосиф. Тя го измъкна и след инсулта, който артистът прекара през 2004 година, само че му е доста мъчно без нея.
`); break case width
Не знам по какъв начин ще й се отблагодаря за всичко, което е направила за мен. Още не мога да допускам, че я няма, печален е Сърчаджиев.



Съседи описват за положението, в което се намира, и че по никакъв начин не наподобява цветущо.

Много хора се нахвърлиха върху щерка му Алекс Сърчаджиева, която се ражда от случката му с актрисата Пепа Николова. Всички са наясно с техните връзки и най-много неговите като татко. Актрисата е укорявана по тази причина, че не поставя грижи за него в обществените мрежи пък и освен там.

Знаеш ли че татко ти има потребност от помощ, знам че и ти си имала потребност от помощ в миналото, знам за неговото неприятно отношение към теб, само че можеш ли да простиш, можеш ли да промениш мнението си? Все отново той е ГОЛЯМ, а и би трябвало да си прощаваме!

Но дреги не са на това мнение.

Той си има 2″законни “ деца за които се е грижил, техен ред е!

Защо до врете носа в непознатия живот!? В качеството си на какъв критикувате и давате препоръки на дамата! Колко е огромен не знам въпросния,,татко “,но човек е огромен, колкото са му огромни делата и думите, а неговите са ниско долу в калта. Гледайте се вашия живот и не се месете в непознатия, всеки си носи кръста и получава съгласно делата си!

Сърчаджиев има още две деца, само че само Алекс е под ударите на коментиращите.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР