Животът на млад човек при торите би означавал математика до

...
Животът на млад човек при торите би означавал математика до
Коментари Харесай

Риши Сунак замисля връщане на националната служба, тъй като лейбъристите казват, че това е „математика до 18, след това на война“

Животът на младеж при торите би означавал „ математика до 18 и по-късно на война “, лейбърист сподели източник - до момента в който Риши Сунак възнамерява връщането на наложителната национална работа.

Съгласно лудите проекти, направени от торите, всички 18-годишни ще бъдат принудени да избират сред да се причислят към армията на цялостен работен ден за една година или да станат доброволци за работа като създаване на отбрана против наводнения един уикенд в месеца. Други доброволни функции ще включват работа за NHS, противопожарна работа или полиция, споделиха торите.

Правилата ще влязат в действие от септември 2025 година и ще костват внушителните 2,5 милиарда паунда годишно. Кралска комисия ще обясни детайлностите. Г-н Сунак, който в никакъв случай не е служил във въоръжените сили, има вяра, че възраждането на наложителната работа ще помогне за връщането на „ националния дух “, който се появи по време на пандемията.

Говорител на Лейбъристката партия, в отговор на проекта на консерваторите за връщане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР