Получаването на следващата мисия: Невъзможна на големия екран наистина изглежда

...
Получаването на следващата мисия: Невъзможна на големия екран наистина изглежда
Коментари Харесай

Новият филм Мисията на Том Круз: Невъзможно отново се забави след драма с подводница за £23 млн.

Получаването на идната задача: Невъзможна на огромния екран в действителност наподобява като че ли франчайзът от хитови филми оправдава името си.

Можем да разкрием, че осмата част от поредицата на Том Круз е имала спомагателни забавяния – с помощта на нередовност с подводница за £23 милиона. Източници споделят, че карданът, който се употребява за втурване на високата 120 фута структура, се е заклещил под тежестта си и е трябвало да бъде ремонтиран. Това върна фотосите със седмици обратно и усили разноските. Източник сподели: „ Те не са удовлетворени, защото изостава производството, което коства доста пари дневно. “

Феновете с неспокойствие чакат идната глава от историята на тайния сътрудник Итън Хънт. Първоначално трябваше да бъде пуснат това лято, само че беше преследван от закъснения. Докладите допускат, че ще излезе през май 2025 година – само че това беше преди този неотдавнашен крах. По-голямата част от кино лентата е сниман в Обединеното кралство, огромна част от него в Longcross Studios в Съри.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР