Звездата от Бриджъртън Голда Рошувел намери своя щастлив край, когато

...
Звездата от Бриджъртън Голда Рошувел намери своя щастлив край, когато
Коментари Харесай

Тайната реална сватба на звездата от Бриджъртън Голда Рошувел с известен дългогодишен партньор

Звездата от Бриджъртън Голда Рошувел откри своя благополучен край, когато се омъжи за своя дълготраен сътрудник предходната година. Актрисата, която играе кралица Шарлот в хитовия сериал на Netflix, има връзка с Ширин Мула от повече от десетилетие.

А източници, близки до двойката, която живее дружно в Лондон, описаха по какъв начин безшумно се ожениха преди Коледа. Един източник сподели: „ Голда и Ширийн са били дружно дълго време - доста преди Голда да откри популярност с Бриджъртън. Те са претърпели доста дружно. И предходната година те взеха решение, че моментът е подобаващ да създадат нещата публични и да свържат възела.

„ Това беше цялостната диаметралност на женитба в жанр Бриджъртън – нямаше екстравагантни покази или стотици посетители. Самата женитба беше необикновено скромна. Но се усещаха добре за тях двамата и техните другари и семейство са толкоз щастливи и за тях двамата. ”

Голда е в центъра на драмата на Бриджъртън от стартирането на сериала през 2022 година - трансформирайки я в име за една нощ. Ней...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР