Журналистката от РИА Новости Виктория Иванова била бита с полицейска

...
Журналистката от РИА Новости Виктория Иванова била бита с полицейска
Коментари Харесай

Руска журналистка попадна под ударите на полицейска палка по време на протестите в Париж

Журналистката от РИА Новости Виктория Иванова била бита с полицейска палка от силите на реда, до момента в който отразявала безпорядъците по време на пърмовайския митинг в Париж, заяви съветската новинарска организация, представена от Пик. 

Журналистката се намирала в центъра на митинга и снимала с камерата на мобилния си телефон. Охраняващите служители на реда в опит да разпилян безчинстващите протестъри, почнали да бият с палки всички наред. Независимо че на ръката на съветската журналистка имало бадж с надпис " Преса ", а на каската й имало също лепенка, която удостоверявала, че тя е представител на пресата, служителите на реда почнали да я бият.

Удряли я по главата и ръката. " Медици ме водиха встрани и ме попитаха имам ли потребност от помощ. От мощните удари ме избави каската, само че ръката ме боли ", твърди Виктория.  Журналистката е в болница, ръката й е подута, виждат се следите от ударите с палка. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 12 секунди) Рейтинг: 29919 | Одобрение: -29386 Бой по жълтите посерковци! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР