Журналистката Калина Андролова направи на нищо Георги Георгиев от БОЕЦ.

...
Журналистката Калина Андролова направи на нищо Георги Георгиев от БОЕЦ.
Коментари Харесай

Андролова попиля Гошо от БОЕЦ, който се лекува от К-19 във ВМА и хули ген. Мутафчийски

Журналистката Калина Андролова направи на нищо Георги Георгиев от БОЕЦ. Причината е новият му коментар против ВМА и ген. Мутафчийски.



Припомняме, че точно Георгиев преди месеци хулеше ген. Венцислав Мутафчийски и искаше да го дава на прокурор. Сега, макар болестта си той не престава със жлъчната си тирада.

Освен това стана ясно още, че Георгиев е знаел за положението си, само че е траял да прави акциите си против ръководещите най-малко две седмици.



Ето какво тъкмо е ядосало Андролова, която цитира и част от . Ето какво написа тя:

Потресителна незначителност и форма на нецензурност!!! Забележете, "ако Мутафчийски желае, е редно да пристигна и да се забележим.. "...
"Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази заран звъня да желае отчет за положението ми. Представям си неговият отчет към Буда, Шиши и Гешев - "Жоро боеца диша и не желае да почине тая гадина ". Ако Мутафчийски желае, е редно да пристигна и да се забележим. Тази година отхвърли няколко предложения от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го запитвам! "
Потресителна незначителност и форма на нецензурност!!! Забележете, "ако Мутафчийски желае, е редно да пристигна и да се забележим.....
Posted by on
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР