Новоизбраният председател на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Мария

...
Новоизбраният председател на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Мария
Коментари Харесай

Новият председателят на КЗП Мария Филипова: Ще реагирам и при най-малкия риск за потребителите

Новоизбраният ръководител на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Мария Филипова сподели в изявление за Българска телеграфна агенция, че е извънредно значимо възобновяване на разговора и подобряването на осведомеността на потребителите и търговците посредством предварителна защита.

„ За себе си мога да заявя, че ще отвръщам незабавно там, където се откри съществуване на даже минимални рискови фактори за потребителите “, сподели тя.

По думите ѝ КЗП работи за повишение равнището на информираност и отбрана на потребителите, и това автоматизирано ще докара и до повишаване на доверието в институцията. Според нея с деен разговор могат да бъдат позволени и най-тежките проблеми.

Мария Филипова уточни още, че най-ценният запас на КЗП са дългогодишните ѝ чиновници, които са отдадени на своята работа.

Такъв екип е най-силният запас за възстановяване на качеството на стоките и услугите в страната. Силното общество води до по-силна стопанска система и до все по-силна държавна конструкция, уверена е тя.

Председателят на КЗП заяви, че Комисията към този момент организира открити приемни за разискване на методите за възстановяване на разговора и доверието сред потребителите и търговците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР