Журналистът Георги Коритаров сравни Апостола на свободата с осъдения за

...
Журналистът Георги Коритаров сравни Апостола на свободата с осъдения за
Коментари Харесай

Коритаров обяви Апостола за убиец

Журналистът Георги Коритаров съпостави Апостола на свободата с наказания за убийството на български студент Джок Полфрийман. С ангажимента, че осъзнава, че думите му ще прозвучат еретично, Коритаров разгласи, че Левски също е направил ликвидиране.

" Когато стана дума, че жълтопаветната интелигенция си била закачила един палач на ревера , българската нация е закачила на своя народен ревер като горделивост човек, който е умъртвил ратайче, с цел да опази българска национална идея - Апостола на свободата Васил Левски. Не единствено че е направил ликвидиране, той е наказан на гибел не тъй като е бил бунтовник, а по гледище на граф Игнатиев поради ликвидиране ", скандализира Коритаров. Кощунствения паралел с българската реликва Коритаров направи, предизвикан от имитация на Петър Волгин, който установи, че за жалост, в тази ситуация с Полфрийман, пуснат от съда предварително, ясната обязаност сред съдийския състав и Неправителствени организации е подразнила обществото. Двамата публицисти бяха посетители на „ Неделята на Нова “, където разясниха настоящите тематики на седмицата - стартирането на австралиеца от мигрантския център в Бусманци и расисткия скандал след мача с Англия.

" Това, което мощно ме тормози в цялата тази история - това е, че една огромна част от българската жълтопаветна интелигенция реши да постави на своето знаме Джок Полфрийман. И когато ти си слагаш на знамето един човек, който е умъртвил различен човек, това приказва прекомерно зле за хората, които го вършат " , заключи журналистът. Волгин посочи, че под " жълтопаветна интелигенция " има поради някои публицисти и Неправителствени организации, които се финансират от " Америка за България " и са " комплицирана амалгама от хора, които служат на ползи, които не са български ". Веднага след скандалното изявление на Георги Коритаров обществената мрежа закипя от отвращение. " Гнусно, Коритаров... ", написа психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница в Нови Искър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР