Жизел Бюндхен: диета, базирана на растителни храни Хранителният режим на Жизел

...
Жизел Бюндхен: диета, базирана на растителни храни
Хранителният режим на Жизел
Коментари Харесай

Какво яде един супермодел?

Жизел Бюндхен: диета, основана на растителни храни
Хранителният режим на Жизел и брачна половинка й Том Брейди е формиран от 80% разтителна храна. Жизел и Том също така ядят единствено органични артикули. Семейството употребява доста растителни протеини като киноа или бобови, а когато ядят месо, то е от пасящи навън животни, както и патешко и дива сьомга. В менюто им не участват бялата захар, йодираната сол, бялото брашно и кофеинът.

Ако режимът им ви се коства доста ограничителен, фактически не е елементарно човек да възнамерява храненията си по този начин от самото начало. Но умерено бихме могли да вършим сходни разтоварващи седмици.

Миранда Кер: Хранене съгласно кръвната група
Миранда се придържа към системата на доктор Питър Д’Адамо, която включва разнообразни режими на хранене съгласно кръвната група. Едно проучване през 2014-а компрометира системата, тъй като не открива никаква връзка сред кръвната група и изгодите от избраната за нея диета.

 Какво яде един супермодел?

Но пък открива, че режимът, предопределен за кръвна група А, оказва потребно влияние върху всички, като понижава високото кръвно, холестерола, равнищата на инсулин и други значими здравни маркери. За шанс на Миранда, тя попада точно в тази група.

Бриджет Малкълм: Веган диета
Веган режимът, който нашумя около Бионсе и Джей Зи, изключва всевъзможни хранителни артикули от скотски генезис. Ядят се главно плодове, зеленчуци и зърнени храни.

 Какво яде един супермодел?

„ Когато за пръв път започнах да последвам веган диетата, толкоз доста хора ми споделяха, че съм почнала да блестя по друг метод ”, споделя Бриджет, която през 2015-а е оповестена за „ Най-секси веган в Австралия ” от PETA.

4 значими момента във всяка сполучлива диета

Ананас и овесени ядки ни вършат по-млади

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР