Жените, които започват връзка с доста по-възрастни от тях мъже,

...
Жените, които започват връзка с доста по-възрастни от тях мъже,
Коментари Харесай

Секс с по-възрастен мъж - плюсове и минуси

Жените, които стартират връзка с много по-възрастни от тях мъже, нямат психическа изгода и постоянно са упреквани от по-голямата част от хора. Основна роля във връзката им е половият съставен елемент, само че това си има както плюсове по този начин и минуси, написа dnesplus.bg.
Минуси:
- Потентността отслабва

Това е най-големия минус на мъжете в по-напреднала възраст. След 40 стартира неналичието на тестостерон, имат проблеми с ерекцията, чувствителността отслабва и еякулацията се забавя.

- Тялото се трансформира

Не можем да отречем, че тялото на един 40-50 годишен мъж се разграничава, от това на 25-годишен юноша. Разбира се има и изключения. Със сигурност сме виждали такива в преклонна възраст, само че с тяло като на Бог.

- Страстта понижава

Младите са по-темпераментни от зрелите. Затова с по-възрастните от вас, ще имате по-спокоен секс.

- Трябва да сте изцяло отдадени

В случай, че мъжът има проблеми с потентността, половинката му ще би трябвало да е по-изобретателна и вълнуваща, с цел да успее да го възбуди и да задържи ерекцията му.

- Извращения

Мъжете в по-зряла възраст са склонни да изискат неща, които не са пробвали като млади. Особено в случай че имат и пари, са склонни да карат дамата да влиза в разнообразни облик, с цел да бъдат задоволени.

Естествено връзката с по-стари мъже има и плюсове, които не би трябвало да бъдат подценявани и омаловажавани.
Плюсове:
- Качеството пред количеството

По-възрастните мъже се стремят да доставят доста по-голямо наслаждение. Докато за младите е по-важно каква е броя в леглото. Мъжете в преклонна възраст дават всичко от себе си в секса, тъй като осъзнават, че няма да станат по-млади.

- Опит

Както в кариерата, по този начин и в секса, колкото повече опит имат, толкоз повече неща може да предложи. Дори и при проблеми с ерекцията, те знаят доста секс игри и по какъв начин да ги практикуват.

- Чувствата на дамата са от голяма важност

По-старите мъже не са толкоз взискателни. Те са склонни да подценен себе си, с цел да може партньорката им да има хубави прекарвания.

- Пари, позиция в обществото

Както допускат множеството от вас, дамите хванали по-стар мъж търсят пари и въздействие (почивки, скъпи дарове, коли, жилища и т.н.). Това кара този вид дами да изпитват оргазъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР