Най-малко двама френски надзиратели бяха убити, а трима - ранени

...
Най-малко двама френски надзиратели бяха убити, а трима - ранени
Коментари Харесай

Нападнаха затворнически микробус във Франция, двама надзиратели бяха убити

Н ай-малко двама френски надзиратели бяха убити, а трима - ранени тежко, откакто въоръжени мъже нападнаха през днешния ден затворнически микробус, с цел да освободят пандизчия , съобщи Ройтерс, базирайки се на полицията.

В момента е в ход огромна интервенция по търсене на нападателите и избягалия пандизчия.

Атаката е била осъществена към 09:00 ч. (10:00 ч. българско време) на пункт за заплащане на пътни такси в Инкарвил в северния френски департамент Йор в Нормандия.

L’attaque de ce matin, qui a coûté la vie à des agents de l’administration pénitentiaire, est un choc pour nous tous.

La Nation se tient aux côtés des familles, des blessés et de leurs collègues.

Tout est mis en œuvre pour retrouver les auteurs de ce crime…
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron)
" Използваме всички средства, с цел да открием тези нарушители. По мое предписание са мобилизирани няколкостотин служители на реда и жандармеристи ", написа министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен в платформата " Екс ".

На фотоси в обществените мрежи се виждат минимум двама мъже с маски и автоматизирани оръжия покрай пламнал джип. Изглежда, че автомобилът с двойно предаване се е врязал в предната част на затворническия микробус.

Според френски медии избягалият пандизчия е 30-годишният Мохамед А. Полицейски източник заяви, че мъжът е обвинен в обезпечение на ликвидиране в Марсилия и има връзка с авторитетна улична тайфа в южния френски град.

Престъпленията, свързани с опиати, се усилват в цяла Европа. Марсилия се е трансформирала в център на насилието сред улични банди във Франция, като изключително жестока е войната сред клановете, занимаващи се с наркотрафик, отбелязва Ройтерс.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР