Жените често се съмняват във взаимността на чувствата. За съжаление

...
Жените често се съмняват във взаимността на чувствата. За съжаление
Коментари Харесай

Фрази, потвърждаващи силните чувства към една жена

Жените постоянно се съмняват във взаимността на възприятията. За страдание в обществото не е признато жена да направи първата стъпка и непосредствено да попита мъжа дали той я харесва или не. Как да разберете, че той не е апатичен към вас?

Има избрани изречения и държания, които елементарно могат да ни покажат задачите и настроението на мъжа. Това може да са похвали, въпроси и претекстове за деяние.

Вижте кои са те:

Трябва да се срещаме по-често

По тази фраза можете да разберете, че един мъж желае да ви види и да прекара повече време с вас. Лесно е да отгатнете, че най-вероятно той ви харесва.

Можете да го запазите

Няма значение какво ще бъде: слушалките, сакото или писалката му. Важното е, че той ви разрешава да задържите нещо негово. Най-вероятно търси причина за нова среща, тъй че да му върнете движимостите по-късно.

Много сте занимателна

Благодарение на шегите и способността да се смеете на себе си, можете да спечелите сърцето на мъжа. Ако сте чули тази фраза, това значи, че той харесва вашия комизъм, което значи, че ви харесва, тъй като той се забавлява с вас.

Имате потребност от кафе

Това е съвсем покана за среща! Може би той просто не желае да бърза с нещата и ви загатва за по-лесна връзка. Но въпреки всичко той желае да прекара време с вас, тъй че има всички шансове да станете двойка.

Харесва ми това, което носите

Това към този момент значи освен това, тъй като мъжете постоянно не обръщат внимание на облеклата, с които са облечени дамите. По този метод той към момента желае да подчертае вниманието си към вас, написа lifezone.bg.

Имате красива …

Това е най-откровеният комплимент. Каквато и част от тялото или аксесоарите ви да хвали, това значи, че не е апатичен към вас.

Мисля, че се разбираме

Изключително значимо е мъж да уведоми дамата по какъв начин се усеща. Че му е забавно да разиска някои неща в нейната компания. Това е още един намек, че той няма нищо срещу да откри връзка с вас.

Може ли да ви прегърна?

Той е подготвен да бъде с вас и желае да усети вашата топлота. Физическият контакт под формата на обятия значи доста, тъй че не се съмнявайте в неговите планове.

Трябва да се усмихвате по-често!

Той обича да вижда усмивка на лицето ви, да чува вашия смях. Също по този начин, с усмивката си ще деянията състрадание и той ще го почувства. Ето за какво той ви моли да се усмихвате по-често, тъй като това го прави благополучен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР